Yaya Maisarah ♥

Yaya Maisarah ♥

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

Exchange links?





Blurr}
March 23, 2013 | 7:15 AM | 1Comment

Pehhh baru perasan ketidak awesome-an aku sebelum ni . okay lupakan post post lama . Im fresh and new ! haha puih !

Okay fist gue tau blog gue dah bersawang sampai sumpah followers naik slow gila ._.
alah . budak asrama . mana ada masa nak update bagai . mohon maaf rakan rakan . 
cehhhh macam ada orang baca jek -.-

Haa nak tau tak nak tau tak , kaki aku tempang sementara ! haha lawak . okay aku taktau ah aku pernah bagitahu ke tak tapi aku one of budak rugby touch kat maktab . alah , rugby touch je pun . sentuh sentuh gitu . tak ganas lah youuuu ..

pastu haritu time tengah game , ada lah sorang hamba Allah ni tolak aku , then bila aku jatuh dia sedap sedap landing atas kaki aku pulak . mau tak menjerit -.- pastu bertongkat lah aku for a few days . sekarang dah okay sikit . tapi still kena solat duduk :(


Lepastu sejak semalam kan , aku dengan rasminya jadi single but unavailable . haha :D 
kenapa ? sebab ada orang dah reserve . hak tuih ! -.- 
eh tak . habis exam nanti kiteorang getback . haa lebih kurang begitulah ceritanya .

kay ahh . esok sambung . bye bye :)
Assalamualaikum .