Yaya Maisarah ♥

Yaya Maisarah ♥

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

Exchange links?





artiyeemm}
March 27, 2013 | 9:34 AM | 0Comment

Okay first , aku baru balik dari RTM . buat apa ? tengok show . haha :D show daripada University Harbin Normal , China :D hebat gila weh . serious . and dalam keseriousan tu , aku serious malas nak upload gambar . hehe :p tengok kat instagram je lah ye kengkawan .

Mama time tu tak happy pun sebab dia kata dia taktau event tu grand gila so dia pakai simple je and she felt bad about herself and mama merajuk dengan abah sebab abah pakai shantek shantek . padahal aku rasa cara mama dressing sama je macam bini bini VIP lain . lagipun okay lah , at least takdelah ketat sendat melekat kann -.-

And dah habis show , abah ajak kiteorang makan kat situ . somewhere kat rtm tu lah . aku pun time tu tengah kebuloq kaaann . lepastu bila masuk dining hall tu i was like omg datuk datin semuaa . okay nak balik cepat nak balik cepat :O and then mama berbual dengan this one datin so i was like LAMA LAGI KE BERBUAL NAK BALIK LAAAA . yeah something like that . haha . okay whatever .

And abah pun bangun , and we all bangun . I'm FREEEEEEEEE :D

okay aku taktahu kenapa aku perlu cerita detail gila . but yeah . so nowwwww aku nak tidur . nite guys .
Assalamualaikumwarahmatullahiwabarokatuh :D