Yaya Maisarah ♥

Yaya Maisarah ♥

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

Exchange links?





Hijrah}
November 15, 2014 | 10:44 AM | 0Comment

So ..
Hijrah.
What do you mean, julia ? nak pindah lagi ke ?

nah . just berhijrah daripada buruk ke baik. insyaAllah.

Well guys, i'm currently trying to be a better person.
Trying to get closer to Allah,
Trying to throw all those bad memories,
all those bad histories. 

Tu actually one of the reasons kenapa aku nak pindah.
Alhamdulillah i chose the right place. nasib aku tak pindah mrsm igcse lain. kalau tak taktau lah penerimaan dorang macam mana.

And i'm proud to tell, aku dah labuhkan tudung. aku dah pakai handsocks. aku dah pakai stokin. aku dah pakai penutup dagu untuk lengkapkan syarak walaupun tak wajib. 

and i'm still trying.

Oh and aku tergelak bila dapat tau ..
 
budak mrsm lama aku gelakkan bila aku pakai tudung labuh . dorang tak percaya yaya boleh berubah . dorang tak percaya yaya yang suka tukar boyfriend ni boleh tergerak hati nak pakai tudung labuh.

well guess what ? Here i am. and i don't need support daripada korang . One thing i know, i'm glad i moved out . 

i'm glad i made a decision to leave that school. 

Thanks. 

Assalamualaikum.